Time to Meat

Time to Meat

Volmaakt. Voortreffelijk. Vlees.

Door de wens van vele vrienden en kennissen om bewuster te kunnen genieten van vlees hebben wij een oude traditie nieuw leven ingeblazen. Het samen delen van een Wagyu rund op een (H)eerlijke en duurzame manier. De boer kweekt, slacht en verdeelt.. Een traditie die we in ere moeten houden.

Op het ritme van de seizoenen worden de runderen gekweekt waardoor we op regelmatige basis een rund kunnen presenteren. Eens er voldoende mensen hebben ingetekend en het dier volledig is verkocht dan pas wordt het rund geslacht.

Wij voorzien ook telkens bij het slachten een deel voor in onze hoevewinkel, vriesvers en in kleine porties verpakt. Hierdoor kan je kennismaken met ons vlees van eigen kweek.

Openingsuren

vrijdag
10u00 - 18u00
zaterdag
10u00 - 17u00
zondag
10u00 - 12u00

Openingsuren Feestdagen

23 & 30 december: 10u – 16u

24 & 31 december: 10u – 16u

26 december & 2 januari: 10u – 17u

27 december & 3 januari: 10u – 12u

Ook buiten de openingsuren ben je steeds welkom, wel vragen wij om een seintje op voorhand te geven.