Hoevewinkel Vercammen

Hoevewinkel Vercammen

fruit- en groentenwinkel

Onze grootouders teelden en vermarkten reeds zelf vollegrondgroenten in de jaren 70, toen een echte primeur voor de streek. Al de groenten werden lokaal verkocht. Vanaf toen groeide ons bedrijf uit tot een volwaardig familiaal tuinbouwbedrijf, dat zich toelegt op de korte ketenverkoop. Daarnaast specialiseerden we ons in de selectieve aankoop van kwaliteitsfruit. Als derde generatie zetten wij het bedrijf verder door op lokale markten steeds kwalitatieve, verse groenten en fruit aan te bieden of leveren we rechtstreeks aan de consument, bedrijven en horeca!

Voor de teelt van ons uitgebreid assortiment aan vollegrondgroenten zijn Matthias en Evi uw aanspreekpunten. Aan het tuinbouwbedrijf is ook een zorgboerderij waarin de paarden en runderen onmisbaar zijn en een hoevewinkel verbonden, beiden gelegen te Lier. De teelt van de meest kwalitatieve groenten voltrekt zich dagelijks volgens het ritme van de seizoenen. We bieden u dus het beste van het veld via ondermeer een duurzaam gebruik van mest- en sproeistoffen (via geïntegreerde teelt) en duurzaam watergebruik (hergebruiken van regenwater via wateropvang).

Ook organiseren we boerderijkampen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar die al het mooie van de natuur en de dieren willen ontdekken.

Openingsuren

maandag
9u00 - 17u00
woensdag
9u00 - 18u30
vrijdag
9u00 - 18u30
zaterdag
9u00 - 15u00

Hoevewinkel openingsuren.