Hoevevlees Vandeputte

Hoevevlees Vandeputte

Vers hoevevlees

Al jarenlang worden onze runderen op eigen hoeve gekweekt met de allerbeste zorgen en de nodige liefde. Het zit ‘in’ ons om te boeren, om die koeien goed te verzorgen en diervriendelijk te behandelen. Wij streven ernaar om onze runderen quasi volledig van eigen gekweekte gewassen te laten smullen. Dit alles maakt ons gelukkig om actief de korte keten te kunnen steunen en mensen lokaal te doen kopen.

Het landbouwbedrijf werd opgericht in 1970 door de familie Vandeputte – De Graeve en telde 1 koe. Dit is door de jaren heen geëvolueerd naar een volwaardig bedrijf. In 2004 was het tijd voor een nieuwe loods en meer plaats betekende meer dieren. Zo groeit het bedrijf tot een 200-tal runderen.

In 2006 leerden wij elkaar kennen en snel was het duidelijk dat wij het bedrijf wilden verder zetten. Naast het dagelijkse werk op de boerderij en de laswerken die worden uitgeoefend, zagen wij nog een plaatsje vrij om met ons eigen product naar buiten te komen en rechtstreeks aan de consument aan te bieden zonder al te veel tussenschakels, De Korte Keten. Geen toeval denken wij, want de grootouders van Koen hadden indertijd in het centrum van Nevele ook al een beenhouwerij.


Openingsuren

woensdag
16u00 - 19u00
zaterdag
10u00 - 12u00