Het Lekker Koeike

Het Lekker Koeike

Melkveebedrijf met verkoop van zuivelproducten

‘t lekker koeike is het melkveebedrijf van de familie Van der Schoot – Vangeel. In 1995 heeft Paul het gemengde bedrijf van zijn ouders overgenomen. Men wilde een deel van de melk verwerken tot ambachtelijke hoeveproducten, zo kwam er een melkverwerking die Karin voor haar rekening nam.

Dagelijks wordt er een deel van de verse melk verwerkt in verse hoeveproducten zonder bewaarmiddelen. Deze zijn Karnemelk en hoeveboter, yoghurt, platte kaas, harde kazen en kruidenkazen, rijstpap, chocomousse, tiramisu, platte kaastaart, hoevechoco en roomijs ( inclusief ijstaarten op bestelling) wafels en pannenkoeken ( winterperiode). Deze producten worden in de plaatselijke hoevewinkel aangeboden. Aan de hoevewinkel is ook een mooi groot terras voorzien, waar je kan genieten van een heerlijk hoeve-ijsje en er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen. Men zit rustig gezellig in het groen.In de winterperiode hebben wij zelfgemaakte wafels en pannenkoeken.

Ons streefdoel is om zoveel mogelijk mensen terug naar het platte land te trekken, en ze laten genieten van het groen en van het natuurlijke. Al onze producten zijn gemaakt zonder toevoegingen van kleurstoffen en additieven. Dit vermijden wij, omdat er niks boven een natuurlijk product gaat.

Openingsuren

maandag
13u00 - 19u00
dinsdag
9u00 - 19u00
woensdag
9u00 - 19u00
vrijdag
9u00 - 19u00
zaterdag
9u00 - 19u00