De Steertjes Hoeve

De Steertjes Hoeve

De hoevewinkel én traiteur die altijd voor je klaar staat!

‘De Steertjeshoeve’ kent een lange geschiedenis. Van rundveehouderij over varkenskwekerij tot hoeveslagerij en uitendelijk een cateringbedrijf. Watertjes werden doorzwommen, van crisissen naar uitdagingen, van oud en versleten naar charmant en karaktervol, van vernieuwing maar ook van het trouw blijven aan de oorsprong.

De hoeveslagerij kende in de recente jaren een sterke groei - van het een kwam het ander - en inmiddels staat er een stevig en geroutineerd team tot uw dienst voor catering op diverse gebieden zoals: BBQ, breugeliaans buffet, varken aan’t spit, gourmetschotels, diverse buffetten en menu’s met eventueel bediening aan tafel!

De BBQ-ervaring is groot en gaat van 10 tot 1000 personen. Om de twee jaar wordt er voor ‘Kom op tegen Kanker’ een grootse winterbarbecue gehouden met als uitdaging 1000 man tegelijk aan tafel. Ook werd er medewerking verleend aan het VRT programma ‘Fata Morgana’ toen er een ‘aussie barbie’ moest gerealiseerd worden voor ±5000 personen!

Vandaag de dag is het bedrijf in een klein metamorfosestadium aanbeland. Er zijn nog veel varkens, maar een groot aantal heeft de laatste jaren plaats geruimd voor enkele leegstaande gebouwen die nu geleidelijk aan worden omgetoverd tot opslagruimten, plaats voor keukens en voorbereidingen.

Vaste waarde blijft dat de productie van het varkensvlees gebeurt op de eigen hoeve in overeenstemming met alle kwaliteitsnormen inzake voeding, traceerbaarheid, gezondheid, duurzaamheid en dierenwelzijn. Dit onder de goedkeuring van het label CERTUS, dat gepromoot wordt door de VLAM. U krijgt met andere woorden nog steeds 100% betrouwbare producten voorgeschoteld!

‘Vlees van Kees’ is een synoniem geworden voor goede, gezellige feesten voor groot en klein. Er wacht nog een mooie toekomst!

Openingsuren

Altijd geopend!