Bakkerij 't Rauw

Bakkerij 't Rauw

Wij zijn Silke Caeyers en Mathias Van der Donck. Mathias is in Duffel geboren en heeft altijd in Koningshooikt (Lier) gewoond. Silke is geboren in Mol en wou graag dicht bij familie en vrienden blijven wonen. We zijn beide geboren in 1992. Wij kennen elkaar al sinds 2008 en in 2013 zijn wij een koppel geworden. Op 5 mei 2018 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven

Mathias

Ik heb 7 jaar op Kogeka in Geel de opleiding bakkerij gevolgd.

Van men 16 jaar sta ik in de bakkerij. Elke dag van de vakantie, weekend of feestdagen gebruikte ik voor te mogen werken.Door zoveel ervaring op te doen ben ik de bakker-patissier geworden die ik nu ben.

De droom om een eigen zaak te starten is in al die jaren nooit uit mijn hoofd verdwenen. Nu vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Een partner waar toekomst in zit en die mee in het verhaal wil. Maar ook een zaak die we in de loop van de jaren kunnen moderniseren maar al wel in kunnen starten.

Silke

Ik heb een opleiding als zorgkundige gevolgd. Ik werk van 2012 in een verzorgingstehuis waarvan 2 jaar in het Hemelrijck te Mol. Tijdens mijn weekend- en vakantiewerk periode heb ik als verkoopster gewerkt. Mensen verder helpen en blij maken doe ik enorm graag.

Ik ga jullie met heel veel plezier en liefde ontvangen in onze winkel.

Samen met ons team gaan we ons uiterste best doen om voor jullie de dagelijkse producten te brengen zoals brood, pistolets, koffiekoeken,... Maar ook producten die je met fierheid op de feesttafel kan zetten.

Mochten jullie vragen, opmerkingen of klachten hebben mag je gerust ons contactformulier invullen of langs te komen in onze winkel.

Producten

Openingsuren

woensdag
7u00 - 18u00
donderdag
7u00 - 18u00
vrijdag
7u00 - 18u00
zaterdag
7u00 - 17u00
zondag
7u00 - 17u00
07:00 - 18:00
Thursday07:00 - 18:00
Friday07:00 - 18:00
Saturday07:00 - 17:00
Sunday